Was La Serpe nu wel of niet in sexclub na liquidatie Houtman?

Vandaag was het angstvallig stil in de Amsterdamse bunker, tenminste voor wat betreft de publieke belangstelling. Jammer voor de crime watchers die nu zijn aangewezen op dit Crimesite rechtbankverslag, alhoewel dat ook geen straf is, getuige de positieve reacties die we vaak krijgen. Stil was het zeker niet tussen de advocaat van Jesse Remmers en het OM. De verdediging van Jesse wil graag wat meer dossierstukken kunnen inzien en het OM zette de bekende hakken in het zand.

CIE-gesprekken met Kees Houtman, een gesprek tussen La Serpe en Jesse Remmers, het bezoek van La Serpe aan sexclub Ria’s Men’s Club, wat overigens gisteren al in ons verslag ter sprake kwam, lege tabbladen in het inmiddels gigantisch grote dossier, enfin, teveel om op te noemen. Maar genoeg om een fikse aanslag te doen op de frustratietolerantie van Jesse’s advocaat mr. Jansen.

 
Ria'sMen'sClub

Puntsgewijs noteerden wij het volgende over de hierboven opgemerkte punten. Het OM blijft zich halstarrig opstellen in het verschaffen van duidelijkheid omtrent m.n. het bezoek wat La Serpe aan sexclub Ria in Amsterdam zou hebben gebracht nadat Houtman was geliquideerd.

Als je toch als OM wil aantonen dat de kroongetuige betrouwbaar is terwijl er al zoveel vaagheden en onjuistheden bekend zijn geworden en die steeds meer de indruk geven dat La Serpe veel van zijn kluisverklaringen uit zijn grote drugsduim heeft gezogen moet je toch als OM tot over het gaatje gaan om elke zweem van ongeloof uit te wissen?

Goed, dat de lege tabbladen in het dossier in de komende tijd worden ingevuld door achter de hand gehouden konijnen die straks uit de hoge hoed van het OM worden getoverd is nog wel te begrijpen.
Te denken valt aan dossier ‘Viool’, de liquidatie van Cor van Hout, maar je valt bijna van je stoel als je het OM doodleuk hoort zeggen dat ze in het kader van verhoor van de dames Patricia en Alies, van de bewuste sexclub in Amsterdam, er vanaf zagen omdat ze andere prioriteiten hadden op dat moment. Kan. Kan. Maar dan ga je toch op enig ander moment, met bijvoorbeeld een glas whisky in je hand, deze dames aan de (vies)tand voelen? O n b e g r ij p e l ij k !

Gelukkig werd het vandaag geen latertje zodat we snel weg konden en ons kunnen voorbereiden op donderdag als o.a. de barbecuemoorden de revu passeren. In dat geval worden Raymond Verbaan, Moppie Rasnabe en Siegfried S. in de bunker verwacht.

 
Dit bericht werd geplaatst in Liquidatie proces en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s