La Serpe wilde partners in crime voor een fooi verlinken

Vandaag bleek in de Amsterdamse Bunker dat kroongetuige La Serpe zijn huid duur wil(de) verkopen. Het Openbaar Ministerie hapte maar al te graag om de whereabouts van La Serpe in de kluis te stoppen daar waar De Telegraaf er geen brood (lees euro’s) in zag om voor 25.000 euro het levensverhaal van La Serpe op te tekenen. Eigenlijk vreemd dat La Serpe in eerste instantie voor dat bedrag zijn partners in crime wilde verlinken want als zijn verhaal was gepubliceerd hij elke euro nodig zou hebben gehad om zijn eigen veiligheid te garanderen.

Hij wilde natuurlijk niet de eerste de besten verlinken want Jesse, Moppie, Sjaak, Ali, Fred en Dino zijn geen kleine jongens waar je zo maar over gaat verklaren.

De advocaten van de hierboven genoemde vermeende moordmakelaar, -wapenhandelaar, -huurmoordenaar, -commissaris probeerden vandaag gaten in de verklaringen van La Serpe te schieten. Uit de opmerkingen van de rechtbankvoorzitter kon je opmaken dat dit al in eerdere verhoren van de advocaten versus de kroongetuige was gebeurd en eigenlijk niet echt nieuwe feiten aan het licht bracht.

La Serpe bleef consequent in zijn antwoorden naar de ”liquidatie-advocaten” en kreeg de nodige rugdekking van het OM-team als het zo uit kwam. Het venijn kwam zoals gewoonlijk pas op het einde van deze dag toen Moppie, Ali, Fred, Jesse en Sjaak de kans kregen om hun vragen en ongenoegens op La Serpe te botvieren. De enige die daar gebruik van maakte was Sjaak Burger.

Sjaak had zich goed voorbereid en vuurde met de snelheid van een AK47 de nodige vragen op La Serpe die met de snelheid van lichtspoormunitie dat even zo snel weer retourneerde. Sjaak beschikt over de nodige feitenkennis en vroeg en passant om al zijn vliegbewegingen die vast wel door het OM zijn opgeslagen. Hij wil op die manier aantonen dat hij ten tijde van sommige liquidaties gewoon niet aanwezig was en/of daar niet mee te maken had. Zijn laptop is in beslag genomen waar vitale informatie op schijnt te staan en ook wil hij een hoop tapverslagen ter inzage hebben om zijn gelijk te halen.

We kunnen alvast melden dat Crimesite op vrijdag nog meer kond zal doen van deze dag door onze verslaggever ter plekke, Bondtehond.
Op 30 maart gaat het liquidatieproces verder, waarvan wij alvast kunnen verklappen dat niet in maart 2010 de laatste loodjes het zwaarst wegen maar dat dit pas in april zal zijn. En wij voorspellen dat zelfs april niet zal worden gehaald.

Stay tuned want morgen komen er enkele gepeperde uitspraken van de hoofdpersonen in het liquidatieproces online te staan.

 
Dit bericht werd geplaatst in Liquidatie proces en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s