Down for the count

Misdaadjournalist Koen Scharrenberg komt met een zeer intressant en ook actueel boek, gezien enkele recente liquidaties en ontwikkelingen in de vechtsportwereld. Zeker voor de die-hard crimewatchers, maar ook voor een ieder die affiniteit heeft met vechtsporten is dit boek zeer aan te bevelen.
 
 

Vechtsport is onlosmakelijk verbonden met kameraadschap, respect en incasseringsvermogen. En soms met keiharde criminaliteit.

Down for the count is een bekende term in de vechtsport. Dit boek is een kroniek over vechtsport en misdaad, winnen en verliezen in de ring en in het leven. Het gaat over doorzettingsvermogen en incasseren, neergaan en weer opstaan. En ook over de raakvlakken van vechtsport met gewelddadige criminaliteit en de ingrijpende consequenties daarvan. Down for the count beschrijft de vechtsport en haar beoefenaren van binnenuit. Op fascinerende, maar ook ontroerende wijze. Het geeft een uniek inzicht in een wereld waar mensen altijd het risico lopen Down for the count te gaan.

‘Aangrijpend, fascinerend, absoluut realistisch …. Leest als een trein. Onmogelijk neer te leggen voor je het uit hebt’
Fred Royers, ex-wereldkampioen karate en kickboksen, televisiecommentator en journalist.

‘Een harde werkelijkheid, maar enorm boeiend. Dit boek maakt oprechte emoties los en moet iedereen aan het nadenken zetten.’
Michel Wedel, voormalig internationaal karate- en bokskampioen, hoogleraar marketing in de Verenigde Staten en Nederland.

Koen Scharrenberg (1956) weet waarover hij schrijft. Hij draaide jarenlang mee aan de karate-wereldtop en won vele internationale titels. Scharrenberg is nu een bekende misdaadjournalist. Hij schrijft voor Panorama en maakt spraakmakende (televisie)reportages.

Uitgeverij :  Just Publishers
Technische gegevens:
Paperback / met foto’s
264 pagina’s
EAN 97890 8975 1324
€ 18,95

Vanaf half Oktober verkrijgbaar in de betere boekhandel.
of
Te bestellen via Bol.com.

Bondtehond bij het Liquidatieproces

Dit bericht werd geplaatst in Crime, Netwerk en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s