Greg Remmers woedend op rijkenblad Quote

Greg Remmers is woedend op maandblad de Quote. Vandaag werd dat duidelijk in het Hoger Beroep te Amsterdam waarin Greg Remmers, bijgestaan door zijn advocaat Sjoerd van Berge Henegouwen, zich verweerde tegen de ontneming van ruim € 4,7 miljoen euro. In het blad wordt Greg Remmers afgeschilderd op plaats 10 van de meest vermogende Nederlandse criminelen met een vermeend vermogen van minstens €10 miljoen euro. Het antwoord op directe vragen aan het Openbaar Ministerie door Sjoerd van Berge Henegouwen of deze op enige wijze de Quote zou hebben geïnformeerd was overduidelijk: het Openbaar Ministerie stelt dit niet te hebben gedaan en verondersteld een hoop natte vingerwerk van de Quote.

Om zich te verschonen van het door de Quote tendentieus gestelde, kondigde Greg Remmers ter zitting aan een kort geding tegen de Quote aan te spannen. Bondtehond heeft daarover correspondentie inmiddels onder ogen gezien. Greg Remmers: “Als het maar enigszins waar zou zijn wat de Quote schrijft in hun november editie van 2010 zou het Openbaar Ministerie gelijk kunnen krijgen en zou ik kansloos zijn in mijn verweer. Uit het dossier blijkt heel iets anders. Ik hoop niet dat het hof aanstoot neemt aan hetgeen de Quote uit haar duim zuigt.”

Inmiddels heeft de Quote toegegeven een afbeelding van Greg Remmers onrechtmatig gebruikt te hebben van misdaadsite Camilleri.nl. Een schikking over deze schending is de Quote niet op ingegaan, terwijl de huidige jurisprudentie inmiddels vergelijkbare schadeloosstelling kent van meer dan € 25.000 euro per geval. Het hoogste bedrag dat ooit voor dit soort smaadschrift is toegekend, was in de zaak van de “klusjesman” versus Maurice de Hond in de Deventer-moordzaak. Camilleri.nl beheerd alle rechten van de foto’s , audio en video van de familie Remmers.

Bondtehond bij het Liquidatieproces

Dit bericht werd geplaatst in Crime, Netwerk en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Greg Remmers woedend op rijkenblad Quote

  1. paul mak zegt:

    als je leest wat er verteld wordt door officier v justitie in de brasilie zaak dat 300 kilo voor 7000 dollar dat komt neer op 230 dollar per kilo dat zou eerder een m2 prijs zijn van te kopen grond en om van een schadevergoeding van onterecht voorarrest af te komen of we hebben het over een zeer goede kwalitijd stuukspecie (mp75) lijkt mij ,en er word aangegeven eengoede kwalitijd p/k 3300 dollar volgens mij is deze man zijn telraam gevallen wat een ongelooflijk kleinzinnige maffia praktijken houd justitie hier opna, ongelijk toegeven nimmer doen ze dat maar mijn inziens zouden ze maar eens met harde feiten moeten komen en niet met mislukte rekensommetjes ,natuurlijk zal hij wel bekenden tegen komen uit die wereld maar dat wil toch niets zeggen ,ik kom ook uit de bouw maar ben toch ook geen moordernaar zoals M.de hond wat een onzin .

  2. Marcel v S zegt:

    klopt. Wel een heel simpele benadering vanaf natuurlijk een bureau ipv pers bezoek en/of gesprek1 vaak achter een elias. tekenend voor zwakte, Ik ken de beste man persoonlijk niet ,maar als je ondeugend bent met leningen zodat gezinnen op straat staan! Krijg je een lintje voor bewezen diensten. kortom: zak door de str… mvg m v s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s