Hof: ‘We gaan vandaag beginnen met Fred Ros, het getuigenverhoor’

Het eerste getuigenverhoor met kroongetuige Fred Ros zit erop. Advocaten-generaal Mrs. Frits Posthumus en Cynthia de Jong beten de spits af met een reeks (OM-)vragen. Men probeerde Ros verder aan de praat te krijgen over hetgeen men reeds met hem op papier heeft gezet. Zeg maar ‘De Ros-tapes’ in orginele justitie-vorm… (grapje) Waar je als advocaat maar brood van moet zien te bakken en waardoor een verdachte meestal ook gedwongen wordt vele pagina’s dossier door te ploegen en uit te pluizen. Een ding scheelt, dat je als verdachte waarschijnlijk naadloos kunt weten wat onzin is en wat niet. Dino Soerel zei daar dan ook wat dingen over toen het Hof hem aan het einde van de dag vroeg wat hij ervan vond.

Maar eerst hieronder de Twitter-rechtbankverslagen van Saskia Belleman van De Telegraaf en Anna Korterink, aanwezig als verslaggever voor Misdaadjournalist.nl. Gelukkig deden zij verslag en dat geeft mij gelegenheid me even te focussen op de verdachten. Zowel Soerel, Remmers als Rasnabe waren even aan het woord op het einde van deze uitputtende dag. Alhoewel bleek dat Jesse zijn kruit nog even droog wilde houden tot aankomende week, tenminste zo begreep ik het. Via de media kan er volgens Jesse weer van alles naar buiten komen wat weer koren op de molen van Fred Ros zou kunnen zijn. Dus hij wilde eigenlijk nog even wachten met een inhoudelijke reactie.

(Lees onder hoe de drie verdachten reageerden)

***

Kroongetuige Fred Ros werd gedurende de dag langdurig ondervraagd.

Voorzitter Mr. Ruud Veldhuisen: Meneer Ros, dit is het voor vandaag. Het verhoor is voor vandaag afgelopen, u wordt maandagochtend om 9:30 weer verwacht.

Fred Ros: Ok… dank u wel.

Het Hof wachtte even tot de microfoons uit waren en Ros werd afgevoerd. Hierna vroeg de voorzitter om een reactie van de 3 aanwezige verdachten: Soerel, Rasnabe en Remmers.

Lees hier: DE REACTIES VAN DINO SOEREL, MOPPIE RASNABE EN JESSE REMMERS

(Bron: Bondtehond bij het liquidatieproces)

Dit bericht werd geplaatst in Liquidatie proces en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s