Dag 3 requisitoir Hoger beroep liquidatieproces Passage

Op de extra ingevoegde zittingsdag van donderdag kwamen verschillende onderwerpen aan de orde, zoals de overeenkomst met Fred Ros, de toezeggingen aan Ros, de proceshouding van Dino Soerel, de proceshouding van Moppie Rasnabe en deeldossier Indiana. Deze zaak gaat om de poging tot moord op Russel Jones aka Tony Vaz aka Raps, die aan het IJsbaanpad bij Spothallen-Zuid in Amsterdam-Zuid werd neergeschoten. Vaz wist echter gewond te ontkomen door in een sloot te springen. Lees onder het Twitterverslag. Het schrijven van gedetailleerde verslagen na de zitting begon me soms een beetje op te breken, vandaar dat ik ook nu ook weer het even hou bij een Twitterverslag. Dank u voor het begrip. Morgen worden onder meer de ’93-zaken behandeld. (zie foto’s slachtoffers onderaan)

 

Slachtoffers ’93-zaken:
(klik voor groter)


©

                                                                   ©

Morgen om 9:30 gaat het Passage-proces verder met het requisitoir. Aan de orde zullen komen onder andere de zg. ’93-zaken. Zie verdere programma boven.


Bondtehond bij het liquidatieproces

Dit bericht werd geplaatst in Liquidatie proces en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s