Voorzitter Hof: ‘Dit alles betekent dat zowel Dino Soerel als Fred Ros in hechtenis blijven’

Het Hof heeft vanmiddag 14:00 uitspraak gedaan van de beslissing op beide verzoeken opheffing voorlopige hechtenis door Dino Soerel en z’n verdediging en voor Fred Ros door het OM en zijn verdediging, Mr. Onno de Jong. Zowel Soerel als Ros blijven nog in hechtenis. Hieronder leest u het persbericht. Dat is ongeveer de tekst die voorzitter van het Hof mr. Ruud Veldhuisen voorlas in de rechtszaal van het JCS op Schiphol. Van de verdachten was alleen Dino Soerel aanwezig, samen met zijn raadslieden Mrs. Nico Meijering en Christiaan Flokstra. Verder een aantal OMers en dit keer voor de verandering ook weer eens een reeks journalisten, want dit is natuurlijk wel nieuws. Het Hof wil nog niet vooruitlopen op de betrouwbaarheid van kroongetuige Fred Ros en of de deal wel in stand blijft.

De meeste mensen die ik sprak waren het met de beslissing Ros nog niet in vrijheid te stellen wel eens. Ik denk, nee dat weet ik wel zeker, de verdediging van Soerel en ook andere verdachten nog wel het meeste. Maar goed, dat is ook logisch. De (on)betrouwbaarheid van de kroongetuige is tenslotte al jaren onderwerp van onderzoek en eigenlijk nog niet eens afgerond. Er moeten nog steeds getuigen worden gehoord. We weten dus ook niet of er (mogelijk) nog iets in de koker zit van Willem Holleeder, die nog gehoord moet worden. Je weet maar nooit. Ros beschuldigt Holleeder, wie weet heeft Holleeder nog iets in petto voor Ros. You never know, bij dit proces…

Lees verder bij de bron: Bondtehond bij het liquidatieproces

Dit bericht werd geplaatst in Liquidatie proces en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s